БИМЕТАЛЕН ЛИСТ ЗА РЪЧНА НОЖОВКА INGCO HSBB12246 30см
БИМЕТАЛЕН ЛИСТ ЗА РЪЧНА НОЖОВКА INGCO HSBB12246 30см

БИМЕТАЛЕН ЛИСТ ЗА РЪЧНА НОЖОВКА INGCO HSBB12246 30см

Цена 3.99 лв 3.00 лв
с ДДС
Материал:M42+D6A
Брой зъби на инч: 24
Размер:30см(12”)