Безплатна доставка за поръчки над 100 лева
Безплатна доставка за поръчки над 100 лева
Количка 0

INGCO - Началото на една нова китайска империя

INGCOе основана през 2006 година и е първата китайска компания за инструменти, която създава свой собствен бранд, правейки сериозна крачка към бъдещото си развитие в световен мащаб. Това се случва в момент, когато по-голямата част от фабрикити в Китай се използват за производство на продукти под имена на клиента или с други думи предоставят така наречения "OEM (Original Equipment Manufacturer)" модел, при който една и съща фабрика произвежда подобни изделия под различни марки. OEM моделът се характеризира със сравнително ниска инвестиция и бърза възращаемост, което е и основната причина да се практикува от голяма част от компаниите и до днес. INGCO обаче прави отклонение от нормата и поема по нов път.

Точно в този момент, когато Китай е де факто фабриката на света INGCO използва възможността предоставена от наличието на изобилие от висококвалифицирани специалисти и инвестира в бъдещето. Пътят е дълъг, но 14 години по-късно INGCO вече предлага своите продукти в над 180 страни по целия свят. В голяма част от държавите INGCO е завладяла сериозен процент от пазарния дял и се е установила като топ марка предоставяща професионални инструменти на достъпни цени. Високото качество на продуктите и относително ниските цени за производство са интегрирани в сърцето на компанията и стоят зад всяко решение което се взема - от построяването на високо телнологични заводи до непрестанното подобравяне и оптимизиране както на крайните изделия така и на самия производствен процес.

Живеем във време, в което иновацията върви ръка за ръка с успеха и инженерният екип на INGCO е поредното доказателство за това. Със своя стремеж към усъвършенстване и добра социална политика INGCO се е превърнала в предпочитано място за работа, което е като магнит за талантливи нови попълнения. Освен в подобравянето на характеристиките на продуктите INGCO също инвестира много време и енергия в разработка на нови ергономични дизайни, които правят инструментите още по-удобни за работа и целят нямаляване на умората при по-продължителна или ежедневна употреба.

Компанията полага много старание и грижи при производството на всеки един продукт като дори надминава своите високи стандарти при разработката и окомплектоването на инструменти от серията Industrial. Продуктите от индустриалната серия INGCO се характеризират с изключителна издръжливост и са проектирани за работа в тежки работни условия а контролът на качеството гарантира световен стандарт и завишена продължителност на експлоатация. Всички отвори за проветрение и охлаждане са конструирани така, че да позволяват максимален топлообмен като в същото време предотвратяват навлизането на прахови частици и други замърсители от околната среда. Продуктите за рязане и пробиване са изработени от високачествени сплави предоставяйки минимално ниво на износване във времето. Предпазните продукти и работното облекло предоставят максимална защита и допринасят за безопасността по време на работа.

INGCO е първата и единствената компания за инструменти в Китай, която притежава своя собствена лаборатория за контрол на качеството. В съвкупност с това високият стандарт на продукцията се гарантира от още редица процеси. Започвайки от постоянното контролиране и проверяване на свойствата на суровините използвани за изработването на продуктите INGCO гарантира качеството на материалите вложени в направените изделия. В допълнение към това всяка поточна линия завършва с извадка на продукти на случаен принцип, които преминават през още едно звено за контрол на качеството, в което крайният продукт и неговите характеристики биват проверявани още веднъж. 

Допълнителна извадка заминава и директно за специално разработената тестова лаборатория на компанията, в която за пореден път се проверяват свойствата и издръжливостта на готовите продукти. Дори самата окомплектовка се проверява на два пъти - веднъж при влизане на продуктите в хранилището и още веднъж преди товарането им в контейнери и изпращането им до различни точки на света.

Със своята иновативност, богат асортимент от продукти и прецизност към тяхната изработка INGCO се е превърнала в топ компания,  която е успяла да се наложи в страни по цял свят. Ниските цени и изключително високият стандарт на качеството са едни от най-големите предимства на INGCO и поставят компанията на завидно място на пазара за инструменти. Само бъдещето ще покаже, но по всичко изглежда, че INGCO се превръща в световен играч, който налага нови стандарти в изработката и тестването на професионални инструменти от най-висок клас и всичко това на възможно най-ниски цени.

АКУМУЛАТОРНА УДАРНА БОРМАШИНА/ВИНТОВЕРТ INGCO CIDLI2003 20V
ИНДУСТРИАЛНИ КОМБИНИРАНИ КЛЕЩИ INGCO HHCP28200
АКУМУЛАТОРЕН ПРОБОДЕН ТРИОН ЗЕГЕ INGCO CJSLI8501 20V
КОМПЛЕКТ ИНСТРУМЕНТИ С 67 ЧАСТИ INGCO HKTAC010671
}