2 години гаранция. Безплатна доставка за поръчки над 200 лева
2 години гаранция. Безплатна доставка за поръчки над 200 лева
Количка 0

За нас

Ингко България ООД е официалният представител и вносител на продуктите INGCO в нашата страна. Едноличните дистрибуторски права и договор за използване на марката “INGCO” на територията на България принадлежат на Ингко България ООД и са пряко предоставени от INGCO Tools, Китай.

Проектът “INGCO Bulgaria” беше стартиран в началото на 2018 година след обстойно проучване на пазара за електро и ръчни инструменти и техните консумативи. Резултатите показаха че българският потребител би искал да разполага с професионални и удобни за употреба инструменти на достъпни цени.

Точно поради тази причина ние в INGCO България си поставихме за основна цел предоставянето на индустриални инструменти на вносни цени. Наш приоритет е да подобрим и улесним работния процес както на професионално така и на любителско ниво.

Тригодишна гаранция и възможност за следгаранционен сервиз на доказано ниски цени. 

Ние ценим високо нашите клиенти и коректността в отношенията значи много за нас. 

 

Всеки от индустриалните продукти INGCO преминава през редица лаборатории за контрол на качеството и има патентован ергономичен дизайн. Високо технологичните заводи и силно оптимизирания производствен процес също допринасят за достъпните цени на крайните изделия.

}