2 години гаранция. Безплатна доставка за поръчки над 200 лева
2 години гаранция. Безплатна доставка за поръчки над 200 лева
Количка 0

Индустриална серия

Продуктите от индустриалната серия INGCO се характеризират с изключителна издръжливост и са проектирани за работа в тежки работни условия. Високо технологичните лаборатории за контрол на качеството гарантират световен стандарт и завишена продължителност на експлоатация.

Освен със своята висока надеждност професионалните продукти INGCO се отличават и със специално разработен патентован ергономичен дизайн, който има за цел да намали умората при продължителна или ежедневна работа.

Всички отвори за проветрение и охлаждане са конструирани така, че да позволяват максимален топлообмен като в същото време предотвратяват навлизането на прахови частици и други замърсители от околната среда. Продуктите за рязане и пробиване са изработени от високачествени сплави предоставяйки минимално ниво на износване във времето. Предпазните продукти и работното облекло предоставят максимална защита и допринасят за безопасността по време на работа.

Ние в INGCO се гордеем с високото качество на нашите продукти за което гарантират и многобройните сертификати за качество на марката.

Виж всички индустриални продукти

}